250 g stonkového zeleru
200 g hrozna
1 väčšie jablko
60 g vlašských orechov
Na dressing:
70 g majonézy
20 g dijonskej horčice
citrónová šťava
mleté čierne korenie
soľ
Stonkový zeler nakrájame na malé kúsky, jablko na malé kocky a hrozno na polovice. Vlašské orechy opečieme nasucho na panvici a nasekáme ich na kúsky. Všetky ingrediencie spolu premiešame a pustíme sa do prípravy dressingu. Majonézu premiešame s horčicou a dressing dochutíme citrónovou šťavou, mletým čiernym korením a soľou. Dressing vmiešame do šalátu, necháme ho vychladiť zopár hodín v chladničke a môžeme podávať.
NUTRIČNÉ INFORMÁCIE
na 1 porciu, z receptu vyjdú 3
Kalórie: 419
Bielkoviny: 10 g
Sacharidy: 29 g
Tuky: 35 g