Hliva s kapustou a zemiakmi

1 min čas prípravy 1 porcia nízka náročnosť

Ingrediencie

  • Za dve hrste hlivových trsov
  • 4 struky cesnaku
  • za dve hrste kyslej kapusty
  • trochu kokosového tuku
  • deci tamari omáčky
  • soľ, čerstvý tymián
  • alebo oregano
  • drvená rasca

Príprava

Hlivu umyjeme, osušíme na utierke a pokrájame na hrubšie pásiky. Cesnak na plátky a kapustu zbavíme šťavy. Pripravíme si väčšiu panvicu a na rozohriatom kokosovom tuku osmahneme hlivu s cesnakom a rascou. Pridáme kapustu a nalejeme tamari omáčku. Premiešame, prehrejeme. Zmes začne krásne voňať a nakoniec pridáme čerstvé bylinky. My sme toto fantastické jedlo spráskali s pečenými zemiakmi a grilovanými strukmi zelenej fazule.