Mäso

Mäsiarstvo Gašparík

„Príbeh našej mäsovýroby sa začal písať v roku 1992 v Križovanoch nad Dudváhom. Po prvotných úspechoch aj s vlastnou výrobou sme sa postupne udomácnili v obci Biely Kostol v starom kaštieli s vysokými klenbovými stropmi, ktoré dodnes prežívajú v logu našej spoločnosti. V súčasnosti je však naša mäsovýroba sústredená opäť v Trnave a rodinu našich predajní tvorí vyše desiatka vlastných prevádzok.

Napriek tomu, že sme často menili náš domov, ostali sme verní filozofii našej výroby. Základom našich produktov bolo vždy kvalitné a čerstvé slovenské mäso. Vďaka nemu produkujeme mäsové výrobky podľa tradičných receptúr najmä trnavského regiónu, pretože práve tu má mäsovýroba svoje bohaté korene.

Mnohé z nich sú držiteľmi rôznych prestížnych ocenení, napríklad lahodná Kačacia paštéta sa pýši titulom najlepší exponát veľtrhu „Cena Danubius Gastro 2017“.

Poctivá chuť domova, to je hlavnou ingredienciou našich výrobkov, ktoré odteraz nájdete aj vo vašom Kraji.”

Róbert Gašparík